Transcriptie Software


Wilt u de transcriptie liever niet uitbesteden, maar daar zelf mee aan de slag? Ook dan hebben we voor u een aantal producten die het transcriberen een stuk eenvoudiger, sneller (tot 50%) en daarmee voordeliger maken:

  • Nvivo Transcription: krachtige geautomatiseerde transcriptietool, die u de vrijheid geeft om u te concentreren op uw analyse. NVivo Transcription is naadloos te integreren met NVivo, maar ook goed te gebruiken in combinatie met andere qda software.
  • Amberscript:helpt onderzoekers om audiobestanden via spraak-naar-tekst technologie razendsnel om te zetten in aanpasbare transcripten. Na het aanpassen heeft de gebruiker nog verschillende mogelijkheden om highlights aan te brengen in het audiobestand of het bestand te exporteren in gewenst format.
  • F4/F5: maakt transcriptie eenvoudiger en sneller met features als vertraging afspeelsnelheid audio, automatisch kort terugspoelen bij het pauzeren van de opname, automatische tijdstempels en bediening via voetpedalen (uw houdt uw handen vrij voor het typen).